ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με 5 διαφορετικούς τρόπους της επιλογής σας από το καλάθι κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας. 

 

1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ALPHA BANK

IBAN: GR15 0140 7050 7050 0200 2020 160

ΑΦΟΙ ΜΠΑΡΚΟΥ Ο.Ε.

Μετά την κατάθεση για δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε το λογιστήριο της εταιρείας μας στο info@antallakticar.gr ή τηλεφωνικά στο 2310 840443 για να ξεκινήσει η επεξεργασία και η αποστολή της παραγγελίας σας. Δεν χρειάζεται η αποστολή καταθετήριας απόδειξης, αρκεί το ονοματεπώνυμο του καταθέτη να είναι ίδιο με τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε αγορά για λογαριασμό τρίτου, παρακαλώ να αναγράψετε σαν αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη ή τον κωδικός της παραγγελίας σας.


2. Αντικαταβολή

Καταβάλλεται στον υπάλληλο της Courier ή στα ΕΛΤΑ το τελικό ποσό της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της. Εάν επιθυμείτε πληρωμή  με αντικαταβολή η επιπλέων χρέωση είναι 2,50€ με Φ.Π.Α. Η δυνατότητα αυτή δίνετε ΜΟΝΟ όταν η αποστολή γίνεται με τους παραπάνω τρόπους και για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

 

3. Με Discover

 


4. PayPal

Το PayPal είναι μία online ασφαλής υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων που χρησιμοποιείται παγκοσμίως και διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω του διαδικτύου χρησιμοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία Secure Sockets Layer (SSL). Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση www.paypal.com

Για την διασφάλιση των συναλλαγών σε περίπτωση αποστολής της παραγγελία σας η διεύθυνση αποστολής θα πρέπει να είναι ίδια με την διεύθυνση που έχετε στο PayPal λογαριασμό σας.


5. Viva Payments

Πληρώστε μέσω της νέας υπηρεσίας Viva Payments (αντίστοιχη της PayPal), ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31 και με πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS).

i. Πληρώσετε την παραγγελία σας άμεσα online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή με μεταφορά χρημάτων από το δικό σας Viva Wallet. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών Viva Wallet στη διεύθυνση www.vivawallet.com    

ii. Πληρώστε γρήγορα και εύκολα με μετρητά ή κάρτα σε 1000+Viva Spots σε όλη την Ελλάδα.

Στα συνεργαζόμενα καταστήματα: Public, Mediamarkt, Seven Spots, Reload Stores, HellasPhone, Metro Cash&Carry, My market, πρατήρια υγρών καυσίμων EKO, BP & Shell, Cityzen Parking & Services, βιβλιοπωλεία IANOS, Money Center Shop και στα Netlink.    

Δίνετε το μοναδικό κωδικό που η υπηρεσία στέλνει αυτόματα στο e-mail σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας και πληρώστε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας σε ένα από τα παραπάνω καταστήματα με επιπλέων χρέωση 1,00€.        

Βρείτε ένα Viva Spot κοντά σας ΕΔΩ.                                                                                      

iii. Πληρώσετε με μετρητά από το σπίτι σας. Η πρωτοποριακή υπηρεσία Pay@Home σας δίνει αυτή την επιλογή, εντάσσοντας μια υπηρεσία ταχυμεταφορών στη διαδικασία πληρωμών. Η υπηρεσία αυτή έχει χρέωση 3,75€. 

Με την χρήση των παραπάνω υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων PayPal & Viva Payments τα οικονομικά στοιχεία σας δεν μεταβιβάζονται στην Antallakticar.gr